PKN
Protestantse Gemeente Ede
 
Regeling Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) Regeling Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Preventiebeleid met betrekking tot seksueel grensoverschrijdend gedrag binnen het jeugdwerk 

Als Protestantse Gemeente Ede willen we een plek zijn, waar iedereen zich welkom mag voelen, juist ook kinderen en jongeren. Voor hen zijn er verschillende kerkelijke activiteiten die vooral door vrijwilligers vormgegeven worden. Omdat we voor kinderen en jongeren een veilige plek willen zijn, hebben we een preventiebeleid opgesteld om seksueel en ander grensoverschrijdend gedrag binnen het jeugdwerk te voorkomen.

Klik hier voor het document 'Preventiebeleid met betrekking tot seksueel grensoverschrijdend gedrag binnen het jeugdwerk'. Dit document is op 11 juli 2019 vastgesteld door de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Gemeente Ede. 
terug
 
 
Kerkblad actueel
23/2, 1/3, 8/3
 
Kerkdiensten
23/2, 1/3, 8/3
 
Bespreek het Samen
Programma
Seizoen 2019-2020
 
Inloop open kerk
Op donderdag 27 februari is er in 'Ons Huis' bij de Taborkerk weer een inloopochtend. Deze morgen komt pastoor Hans Lucassen. Het onderwerp is: “Samenspraak, over het gebruik van kleur en symbolen in de liturgie”. Op 5 maart is er een gezamenlijke broodmaaltijd. Op 12 maart komt de heer Leo Penning met het onderwerp 'De aarde en haar omgeving'. Vanaf 9.30 staat de deur open. Iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom.
 
Opmerkingen over deze website?
Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen op deze site? Neemt u dan a.u.b. contact op met de webmaster
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.